Translate

2012. június 11., hétfő


15. Fejezet


Harry csókja lágy , gyengéd és édes volt egyszerre .
-Most álmodok ? Vagy Harry Styles tényleg megcsókolt? – mondta Nicky , miután visszatért a valóságba .
-Ez nem álom volt ! De ha neked túl gyors , akko…. – de Nicky közbevágott .
-Ssshh… - és rátette a mutató ujját Harry szájára – Nem . Egyáltalán nem gyors ! – majd adott Harry szájára egy puszit .
- Na ? Visszamegyünk ? – kérdezte Harry .
-Ahha .
Majd Harry megfogta Nicky kezét és visszamentek az asztalhoz . Leültek .
-Hazza ! Ti most együtt vagytok ? – kérdezte Louis , s közben húzogatta a szemöldökét .
-Igen !! – vágta rá Harry és Nicky arcára nyomott egy puszit .
- Gratulálok ! – mondta az egész asztal kórusban .
Nem sokáig maradtunk , mert a fiúknak 5 óra múlva kezdődik a koncertjük . Együtt kifizették az ebédet , beszálltunk a limuzinba, ami visszavitt minket a szállodába .
-Daniellenek és Eleanornak is vannak belépőik a Backstage-be . És arra gondoltunk  hogy nektek is adnánk 3 darabot . – mondta Zayn , és elővette a zsebéből a 3 jegyet .
Majd’ kiugrottunk a bőrünkből amikor Zayn elővette a jegyeket .
- Persze ! Elfogadjuk a jegyeket ! – mondtam ugrándozva és megöleltem őket .
Eleanor és Danielle el akarták mondani hogy miként zajlanak a koncert előtti események . De mielőtt elkezdték volna , a srácoknak menniük kellett , hogy még előtte tudjanak próbálni .
-Először is ilyenkor el szoktak menni próbálni . – kezdte Eleanor.
- Másodszor ilyenkor mi  1,5-2 órával a koncert előtt el szoktunk kezdeni készülődni . Mert tudjátok , lányok vagyunk . – folytatta Danielle .
-Harmadszor pedig ha elkészültünk elindulunk a fiúkhoz . – fejezte be Eleanor .
És folytattuk az ebéd előtti nagy beszélgetést .
-Nem kéne elkezdenünk öltözni ? – tette fel a kérdést Nicky .
- De tényleg ! – pattant fel a székről Eleanor . – Nem fogunk elkészülni !
Mindegyikőnk egy csinos ruhát vett fel egy magassarkúval . Megcsináltuk a hajunkat , kisminkeltük magunkat és indulhattunk is . Megérkeztünk . Az épület előtt óriási volt a rajongótábor . Nagy nehezen bejutottunk a fiúkhoz a Backstage-be . Még nem voltak teljesen készen , ezért hagytuk őket készülődni . Már csak 15 perc volt a kezdésig . Nagyon izgatottak voltunk . Mindhármónk nagy álma teljesült most ezzel az egyetlen koncerttel . És hogy a Backstage-ben vagyunk ! Te jó Isten ! A koncert elkezdődött . A What Makes You Beautiful-lal kezdtek , és az összes számukat , közben még a kedvenc dalikat is elénekelték . Amikor vége lett csak arra volt időnk hogy megdicsérjük őket , mert utána rögtön dedikálni mentek . Durván 2 és fél óra alatt végeztek . Szinte az összes rajongóval csináltak közös képet , a CD-ket , az autogramkártyákat és az ehhez hasonló dolgokat aláírták . Nyúzottan tértünk vissza a szállodába . Átvettük a pizsamáinkat és lefeküdtünk aludni . 

2 megjegyzés: