Translate

2012. június 23., szombat

Bocsánat hogy ilyen későn raktam fel az új részt , de most értem haza . Remélem tetszik majd :)

21. Fejezet
1/3

Samantha és Zayn randija



Samantha tényleg elkészült fél óra alatt . Megzuhanyozott , fogat mosott , utána felvett egy sötétlila ruhát egy fekete magas sarkúval .  A haját begöndörítette , feltett egy kevés alapozót , egy világosabb szemhéjpúdert és kevés szájfényt . Zayn ugyanúgy kezdte . Letusolt , ő is megmosta a fogait . Fekete nadrágot vett fel egy kockás inggel és egy szintén fekete cipővel . Belőtte a haját és leült a fotelba . Nem kellett sokat várnia Samanthára , mert 2 perc múlva már elő is került . Zayn szóhoz sem jutott.
-Én készen vagyok . Mehetünk ? –mondta Samantha.
-Öööööö….I-igen . – válaszolta Zayn akadozva .
-Talán valami baj van? – mondta Samantha kétségbeesetten .
-Ja ! Nem ! Nem ! Dehogy ! Nagyon szép vagy ! Nem mintha máskor nem lennél az ….
-Köszönöm ! Te is igazán jól nézel ki !
-Köszönöm . Akkor mehetünk ?
-Persze .
Zayn megfogta Sam kezét és elindultak . Próbáltak feltűnés nélkül elmenni . Nem kellett sokáig gyalogolniuk . Egy közeli kínai étterembe  mentek . Mielőtt bementek volna , Zayn megállt az ajtó előtt .
-Ugye szereted a kínait , mert ha nem akkor ….
-Igen , szeretem .
-Akkor jó .
Megpuszilta és bementek .
Az étterem nagyon jól nézett ki ! Zayn egy csendes , nyugodt kis zugba foglalt nekik helyet . Zayn kihúzta Samantha székét , Sam leült , majd Zayn is helyet foglalt . Jött egy alacsony , idős kínai férfi és hozott nekik 2 sárkányos elejű étlapot . Samantha tényleg szereti a kínai kaját , de a fele ételről azt sem tudta micsoda .
-Sam , mit szeretnél enni ?
-Öömm…Még nem tudom …..
-Akkor mi lenne ha rendelnék neked is meg nekem is?
-Az tök jó lenne !
Nem sokára visszajött a kínai férfi felvenni a rendelést .
Zayn 3 féle ételt biztosan rendelt . Nem kellett sokat várniuk , az ételt 25 perc után kihozták . Zayn 2 féle tésztát , 2 féle sushi-t és egy csirkét rendelt . Samantha először azt hitte , meg sem tudják ezt enni ketten , de kb. 15 perc múlva egy falat sem maradt a tálakon ! Zayn kifizette a kaját , és elmentek sétálni . Már fél 3 lehetett ,amikor Zayn hívott egy taxit .
-Hova megyünk ? – kérdezősködött Samantha .
-Az meglepetés lesz !
És Zayn nyomott Samantha orrára egy puszit . A taxira nem kellett sokat várni , 5 perc múlva már ott is volt . Az utazás alatt mindent kibeszéltek egészen kiskoruktól.
Fél 5-kor megérkeztek . Elsőként Zayn szállt ki .
-Samantha ! Még ne szállj ki ! Csukd be a szemed !
Samantha becsukta a szemeit .
-Ugye nem leskelődsz ?
-Nem !
Samantha kiszállt a taxiból , és megfogta Zayn kezét .
-Na most már kinyithatom a szemem ?
-Igen .
És Samantha elé tárult a gyönyörű tengerpart látványa .
-Azta ! Ez nagyon szép !
-Reméltem hogy tetszeni fog !
Samantha köszönet képpen megcsókolta Zaynt . És hirtelen elszaladt . Zayn utána . Egészen estig szórakoztak , szaladgáltak a parton , a tengerben . Naplementekor megálltak a térdig érő vízben , Zayn megfogta Samantha derekát , egyre közelebb és közelebb húzta magához , mígnem összeértek ajkaik . 

3 megjegyzés: